logo

Hvordan støvsuge et basseng (over og under jorden)

Støvsugingsvømmebassenger over bakken:
1. Klargjør vakuumsystemet: Monter først vakuumsystemet, som vanligvis inkluderer et vakuumhode, teleskopstang og vakuumslange.Fest vakuumhodet til staven og slangen til den angitte sugeporten på bassengfiltreringssystemet.
2. Fyll vakuumslangen: Vakuumslangen må være helt fylt med vann før du senker vakuumhodet i vann.
3. Start støvsugingen: Etter at vakuumsystemet er installert og startet, holder du vakuumhåndtaket og setter vakuumhodet sakte ned i vannet.Flytt vakuumspissen over bunnen av bassenget, arbeid i et overlappende mønster for å sikre at alle områder er dekket.
4. Tøm skimmerkurven: Mens du støvsuger, sjekk og tøm skimmerkurven regelmessig for å unngå tilstopping eller hindringer som kan hindre støvsugerens sugekraft.

Støvsuging av innebygd svømmebasseng:
1. Velg riktig støvsuger: Nedgravde bassenger kan kreve forskjellige typer vakuumsystemer, for eksempel en manuell bassengstøvsuger eller en automatisert robotstøvsuger.
2. Koble til vakuum: For en manuell bassengstøvsuger, koble vakuumhodet til teleskoprøret og vakuumslangen til den angitte sugeporten på bassengfiltreringssystemet.
3. Start støvsugingen: Hvis du bruker en manuell bassengstøvsuger, senk sugehodet ned i vannet og flytt det over bunnen av bassenget, og dekker alle områder i et overlappende mønster.For en selvrensende robot er det bare å slå på enheten og la den navigere og rengjøre bassenget på egen hånd.
4. Overvåk rengjøringsprosessen: Hold nøye øye med vannklarheten til bassenget og ytelsen til vakuumsystemet gjennom hele støvsugingsprosessen.Juster rengjøringsmoduser eller -innstillinger etter behov for å sikre en grundig og effektiv rengjøring.

1.9

Uansett hvilken type basseng du har, er regelmessig støvsuging avgjørende for å opprettholde et rent og komfortabelt svømmemiljø.Ved å følge disse trinnene og investere tiden i riktig vedlikehold av bassenget, kan du nyte krystallklart vann og et uberørt basseng hele sesongen.


Innleggstid: Jan-09-2024