logo

Starmatrix stålvegg harpiksbasseng

StjernematrisenSteel Wall Resin svømmebassenger laget med toppkvalitets stål og harpiks, med en unik robust, galvanisert 0,4 mm stålvegg dobbel sidebelagt. Komplett unikt i utseende og miljøvennlig.Den inneholdt flere farger for OEM-alternativer for å tilfredsstille ulike krav fra sluttkunder og forhandlere.Også Starmatrix harpiksbasseng kommer med 8" enestående toppplattform, så hvorfor harpiks?Harpiksdeler er ikke utsatt for rust eller korrosjon, noe som gjør harpiks til et fantastisk materiale for langvarig bruk. holdbart basseng over bakken. Insister på den naturlige styrken til stålvegger, harpiks motstår bulker, vridninger og slitasje fra regelmessig nytelse av bassenget ditt.

Harpiksbassenger er virkelig hybridbassenger, som bruker harpiks for de fleste områder av bassenget, spesielt områder med høy bruk med stålvegger for holdbarhet.Stål er det tyngste og mest solide av alle bassengbyggematerialer, perfekt for å tåle tusenvis av liter vanntrykk og motstandsdyktig mot deformasjon, samtidig som det er et rimelig materiale.

Harpiksdeler er dyrere å produsere, men vil tåle den harde solen, regnet, vinden og svømmere som klatrer inn og ut av bassenget.Harpiks er designet for elementene og vanlig bassengbruk og er bygget for å vare lenger enn metallmotstykkene.Et basseng med flere harpiksdeler vil se bedre ut lenger og trenger mindre vedlikehold og reparasjoner over tid.

Uten å nøleStarmatrix stålvegg harpiksbassengeter din langvarige investering og kan være din livslange partner innen rekreasjon.

1.10 Starmatrix stålvegg harpiksbasseng

Hvor kan du kjøpe det?Svaret er fraStjernematrise.

      Hvem erStjernematrise? Stjernematriseer profesjonelt engasjert i forskning, utvikling, markedsføring og tjenester fra Above GroundStålveggbasseng, Rammebasseng,Bassengfilter,Pool Solar dusjogSolvarmer,Aqualoon filtreringsmedierog annet tilbehør til bassengvedlikehold rundt bassenget.

Vi er hjertelig velkommen kunder fra hele verden for å etablere samarbeid og skape en lys fremtid sammen.


Innleggstid: Jan-10-2023